Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
old.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Преразглеждане на антикорупционните политики: световни тенденции и европейски отговори на предизвикателствата на корупцията (ANTICORRP)
 
Проектът ANTICORRP e европейски изследователски консорциум, целящ идентифицирането на съществуващи добри практики и предоставянето на нови хоризонти и прeдложения за подобряване на европейските антикорупционни политики. Инициативата събира 21 изследователски организации от 16 европейски страни и представлява най-големия ангажимент в областта на социалните и хуманитарни науки в историята на Европейската рамкова програма за научни изследвания. Основната цел на проекта е да се проучат факторите, които насърчават или възпрепятстват развиването и изпълняването на ефективни антикорупционни политики.

Съвместно със своите изследователски партньори, през следващите пет години, Центърът за изследване на демокрацията ще работи за предоставянето на по-адекватни и ефективни решения за борба с корупцията в областта на обществените поръчки, особено такива, свързани с начина на изразходване на европейски средства. Фокусът на изследователската работа ще се съсредоточи и върху връзките между корупцията и организираната престъпност, и тяхното въздействие върху уязвими групи, по-специално в областта на трафика на жени.

За повече информация посетете страницата на ANTICORRP.
 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ
Страницата, която се опитвате да отворите, е архивирана.
Можете да посетите новия ни сайт тук.