Начало Карта на страницата За контакти Switch to English
old.csd.bg
Quick search
 
CSD.bg
 
 
Консултантските звена на Центъра: Витоша Рисърч и Проект 1
 

Витоша Рисърч ЕООД и Проект 1 ЕООД са 100% собственост на Центъра и формират групата на Центъра за изследване на демокрацията. Витоша рисърч ЕООД започва своята дейност като социологическа програма на Центъра и е обособено като отделно дружество през 2000 г. с цел подпомагане на дългосрочната финансова устойчивост на Центъра чрез навлизане на пазара на маркетинговите изследвания. Управител на дружеството е Директорът по научната дейност на Центъра.

Проект 1 ЕООД е създадено след консултации с одиторската компания KPMG с цел участие на Центъра в консултантски проекти и конкурси на територията на България и Европейския съюз и управление на инвестиционната дейност на Центъра. Управител на Проект 1 ЕООД е Изпълнителният директор на Центъра за изследване на демокрацията. Трите организации използват взаимно своите човешки, физически и финансови ресурси, за да реализират по-добре целите и мисията си като гарантират ясно разделение на стопанските от нестопанските дейности на групата.

Витоша Рисърч ЕООД специализира в областта на социалните, пазарните, политическите, медийните и електоралните изследвания на национално, регионално и международно ниво. Агенцията има опит в провеждането както на количествени, така и на качествени изследвания, като в последните няколко години развива капацитет за телефонни и онлайн изследвания. В периода 2001-2011 г., в партньорство с Галъп Европа и Галъп Унгария, Витоша Рисърч ЕООД отговаря за реализацията проектите Евробарометър и Флаш Евробарометър в България.

Витоша Рисърч ЕООД е член на ESOMAR и БАМОР и е сертифицирана по ISO 9001.

 

 
CSD.bg
 
E-mail this page to a friend Начало | Карта на сайта | Прати като линк | Условия | Обяви | RSS фийд Горе     
   © Център за изследване на демокрацията. © designed by NZ
Страницата, която се опитвате да отворите, е архивирана.
Можете да посетите новия ни сайт тук.